Sunrise Beach Budapest

XIII. kerület - Budapest  |  Edzőtermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1138 Budapest, Süllő utca 8.
Telefon: 06304104368
E-mail: sunrisebeachhungary@gmail.com
Facebook

http://www.sunrisebeachhungary.hu/  
 

A Sunrise Beach az első strandsportokat magába ölelő komplexum  Magyarországon,ami több, mint 1000 négyzetméternyi homokkal borított területet foglal magában.Öt különálló pálya biztosít lehetőséget a sportolni vágyóknak.(stradröplabda, strandtenisz, strandkézilabda, strandfoci). A Sunrise Beach egyetlen fő céllal jött létre: a stradsportok szerelmesei ne csak nyáron tudjanak hódolni szevedéjüknek hanem egész évben!

Létesítményünkben egyedülálló módon kombinálni tudjuk a funkcionális edzések és a homokon végezhető gyakorlatok adta előnyöket.A sport közösségalkotó szerepe, fizikai és morális hatása vitathatatlan,ennek okán egyre többen ismerik fel a komplexumerejét.

A kutyások nagy örömére a komplexum kutyabarát!

   

Fő küldetésünk, hogy lehetőséget adjunk a sportág profi sportolóinak az egész évben való felkészülésre és versenyzésre.Ennek erdeményeképpen missziónk, hogy a 2020-as Tokiói Olimpiára eljutassunk minimum egy magyar strandröplabda párost.

   

A strandröplabda Kalifornia partjain született 1927-ben.A hatvanas években Marilyn Monroe és J.F. Kennedy is a mérközések lelkes látogatói voltak.Aztán a fejlődés szinte mindent elsöpört.1974-ben San Diego bajnokságán250 néző elött 1500 dollárért küzdöttek a párosok,majd 1987-ben Rioban már harminezer néző izgulta végig a döntőt!

   

A sportág 1996-ban vonult be az olimpia történetébe.A strandröplabda elöszőr a mediterrán országokban terjedt el. Megfigyelhető azonban , hogy a “hidegebb” országokban  (pl:Skandináv területek) ugrásszerű fejlődésnek indult a sportág miután -olimpiai sportág lévén - fedett strandsport komplexumokat létesítettek. A 2012-es Londoni Olimpia leglátogatottabb sportága már a Strandröplabda volt!Ma több mint 150 orszégban elismert sprotág.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Bomo Art Buda

Bomo Art Buda

Naposdombi Apartmanok

Naposdombi Apartmanok

Ózon Panzió - A nyugalom szigete – négylábúaknak is!

Ózon Panzió - A nyugalom szigete – négylábúaknak is!

Engler Hotel

Engler Hotel