SUHANJ! Fitness

XIII. kerület - Budapest  |  Edzőtermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1136 Budapest, Tátra utca 6.
Telefon: +36 30 211 7278
E-mail: fitness@suhanj.hu
Facebook
Instagram

http://www.suhanjfitness.hu  

Nyitvatartás

H-P: 06.00-22.00

Szo-V: 08.00-20.00

 

A SUHANJ! Fitness hazánk első integratív, látás- és mozgássérültek számára egyaránt akadálymentesített, épek számára is nyitott edzőterme. A Jászai Mari tértől 100 méterre, a Tátra utca 6. szám alatt található egyedülálló létesítményünk 500 négyzetméteren várja vendégeit.

Akadálymentesség alatt nem egyszerűen a bejáratot értjük. Edzőtermünkben kerekesszékesek által használható wc-k és zuhanyzók is rendelkezésre állnak, vezetősávokkal segítjük a látássérültek közlekedését, továbbá  hazánkban máshol meg nem található, speciális, kerekesszékesek által is használható erősítő gépeink is vannak. Ezen fitness gépek - szakértő felügyelet mellett - mozgássérült gyermekek számára is kiváló fejlesztő eszközök, illetve látássérültek számára is biztosítják az akadálymentes edzés lehetőségét.

Az akadálymentesség számunkra azt is jelenti, hogy segítő kutyát, hobbi kutyát tartó vendégeink számára is lehetőséget biztosítunk a SUHANJ! Fitness-ben edzésre. Kedvenceiket biztonságban, kulturált körülmények között tudhatják a terem váró részében sportolásuk ideje alatt. 

A társadalmi vállalkozásként működő teremben megváltozott munkaképességű dolgozókat is foglalkoztatunk.

Ép és fogyatékkal élő gyermekek számára egyaránt szervezünk készség-, mozgásfejlesztő foglalkozásokat. Edzéseink is integratívak, órarendünket is így alakítjuk ki, az órákat tartó edzők is speciális felkészítést kapnak, hogy megfelelő szolgáltatást tudjanak nyújtani a fogyatékkal élő emberek számára is. Vannak  olyan edzéseink is, melyeket sérült sportolók tartanak - ép vendégeinknek is.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Káli Gourmet Bistro, Delicatesse

Káli Gourmet Bistro, Delicatesse

Sportliget kutyafuttató

Sportliget kutyafuttató

Gotthard Therme Hotel & Conference****

Gotthard Therme Hotel & Conference****

Kispesti Halásztanya étterem

Kispesti Halásztanya étterem