Ypsilon Café Étterem

XIV. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1143 Budapest, Stefánia út 1.
Telefon: 06 1 468 33 57
E-mail: info@ypsiloncafe.hu

http://www.ypsiloncafe.hu  

Nyitvatartás

hétfő-csütörtök: 9 - 24h
péntek: 9 - 04h
szombat: 11:30 - 04h
vasárnap: 11:30 - 22h

 

Aki a kutyának barátja… az nálunk tölti az idejét. Ha kutyás vagy, sosem vagy egyedül. Gyertek hozzánk is együtt! Ő sosem hagyna otthon Téged, Te se tedd, inkább hozd magaddal kedvencet, hiszen az Ypsilon Caféban a kutya is szívesen látott vendég. Aki a Te barátod, a mi barátunk is. Minden családtagodnak a Te asztalodnál van a helye.

„Szeresd csak nyugodtan kutyádat, ezt a csillogó szemű, fáradhatatlan barátodat […] sétálj csak kutyáddal. Jó társaságban maradsz…" – írta Márai Sándor a Füves könyvben a kutyával kötött barátságról. Egyetértünk vele. Nálunk tolerált jelenség az asztal alatt/mellett pihenő négylábú, ahogy a combodon megpihenő, finom falatért sóvárgó kutyatekintetet is örömmel látjuk. Sőt, ha hosszú útról érkeztek, a sétától megszomjazó barátodat vízzel is megkínáljuk, hogy ő is felfrissülve távozzon tőlünk, és az Ypsilon Cafe kellemes emlékét vigye magával.

Kutyabarát közösségi élet

A kávéház mint találkozási hely régóta kikerülhetetlen kezdő és végpontja a nagyvárosi életnek, a kutyád pedig megkerülhetetlen szereplője a közösségi életednek. Hozd össze a kettőt, nálunk megteheted. A kávéházi közösségi élet csúcsán, a századelőn legnagyobb művészeink is magukkal vitték kedvenceiket törzshelyükre, hozd magaddal Te is a család legjobb barátját,  az Ypsilon Cafe kutyabarát falai között jól fogja érezni magát.

Belső, tágas tereink garanciát jelentenek arra, hogy a szomszéd asztaloktól kellő távolságban tölthessetek el egy kutyás ebédet vagy vacsorát. Árnyas kerthelyiségünk pedig ideális helyszíne lehet a séta utáni pihegésnek. Kössünk rá fogadást, hogy hamar közös kedvencetekké válik.

Gyertek be egy kutyabarát italra!

A kutyasétáltatást egy finom itallal vagy egy gyors vacsorával összekötni már nemcsak vágyálom. Nem kell hazavinned, és az üres lakásban hagynod őt csak azért, mert betérnél hozzánk egy italra. A kerítéshez kötött póráz végén aggódó tekintet számunkra ismeretlen. Amíg Te a kedvenc italodat kortyolgatod, kis kedvencedet is felfrissítjük. És nem kell titokban tenned, ha vacsorád legfinomabb falatkáit négylábú barátoddal is megosztanád.

Számunkra az a legfontosabb, hogy a nálunk töltött idő alatt jól érezd magad – legyen szó akár egy baráti italozásról, akár egy családi ebédről vagy egy romantikus vacsoráról vele. Jól tudjuk, hogy egy gazdi akkor tud felszabadultan kikapcsolni, ha kutyáját is jó helyen tudja – mondjuk maga mellett olyan távolságban, hogy egy buksisimogatásra mindig elérhető legyen. A kutyabarát Ypsilon Caféban minden adott ahhoz, hogy mindannyian együtt legyetek – és egyetek... :)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Telep Galéria Kávézó

Telep Galéria Kávézó

Hotel Platán***

Hotel Platán***

Pap-kert kutyafuttató

Pap-kert kutyafuttató

Pointer PetShop

Pointer PetShop