Fék Étteremt

Veszprém megye - Balatonakali  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8243 Balatonakali Pacsirta u. 1
Telefon: 87/544-044
E-mail: davidtoth@t-online.hu

http://fekabc.hu  

Nyitvatartás

Hétfõtõl-Vasárnap:
8:00-22:00-ig

 

Éttermünk 2004 óta probálja meg megnyerni mindazon vendégek figyelmét, akiknek fontosak a finom és változatos étkek, valamint barátságos kiszolgálás. Elsõsorban magyaros, és erdélyi ételeket kínálunk, de figyelembe vesszük a gasztronómia nemzetközi trendjeit, a korszerû táplálkozás követelményeit.

Konyhánk kínálata gazdag és változatos, amibol igazán érdemes csemegézni és sokmindent bemutatni a Vendégeknek.

Étlapunk 3 nyelven készült, és közel 100 féle étel közül válogathat az ide látogató. Az ételek mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra is hogy a hozzánk betérõ vendégeket megismerkedhessenek a Balaton-felvidék finom boraival, és megkostólhassák az ország kiváló pálinkáit. Családi rendezvények (éttermen belül), esküvõk, ballagások, házassági évfordulók, születésnapok, üzleti összejövetelek, színvonalas lebonyolítását vállaljuk 60 fõig. Ehhez kiváló helyszínt biztos pince éttermünk.

Az étterem három jól elkülöníthetõ részre osztható; 50-60 fõs pince étteremre, kb 40 fõs cukrászdai rész, valmint egy 100 fõs árnyas teraszra.
Reméljük, hogy a jövõben Ön is részese lehet barátias Vendéglátásunknak.

"Minden nyáron - útban Vonyarc felé - megállunk itt kutyástól ebédelni, van vizestál, árnyékos hely a teraszon, sokszor több kutya is van egyszerre. És nagyon jól főznek." (Gyalog Eszter ajánlása)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Palapa Mexikói Étterem

Palapa Mexikói Étterem

Ifjúság utcai kutyafuttató

Ifjúság utcai kutyafuttató

Dr. Juhász Tamás Kisállatkórház

Dr. Juhász Tamás Kisállatkórház

Börcsök-Ragány-Visontai Ügyvédi Iroda

Börcsök-Ragány-Visontai Ügyvédi Iroda