Vakvarjú Vendéglő Sörkert

XI. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1116 Budapest, Érem u. 2. (A Kondorosi úton lévő Nyéki Imre Uszoda mögött.)
Telefon: 208-40-27
Email: buda@vakvarju.com

Mikrochip leolvasó hely

www.buda.vakvarju.com  

Nyitvatartás

Minden nap 11:30-23:30

 

Tudja Ön, mi az a vakvarjú?

Nos, ha kóstolt már kemencében sült, éppen csak egy leheletnyit fekete csipkés szélű kenyérlángost, akkor bizony vakvarjút evett – sokfelé így hívják ezt az egyszerű, de annál finomabb népi eledelt. Megtalálja nálunk ezt is, nyáresti sörözéshez nemigen tudnánk jobbat ajánlani.

Ha rafináltabb, különlegesebb étkekre vágyik, akkor is jó helyen jár: étlapunkat böngészve egészen biztosan talál olyan ínyencségeket, amelyeket máshol nem. És biztosan talál hozzájuk olyan borokat is, amelyek még finomabbá tesznek minden falatot.

Ha házias fogásokra támadt gusztusa, akkor sem kell tovább mennie, szakácsaink e percekben is jó néhány ismerős finomságon dolgoznak a konyhában. Pincérünk pedig csak azt várja, hogy Ön lapozzon, válogasson kedvére, és találja meg, hogy mivel tudunk ma leginkább a kedvében járni.

De kínálatunk messze több, mint amit az étlapunk oldalain olvashat.Nincs az étlapon a figyelmesség és kedvesség, ahogyan a hozzánk először betérőket kínáljuk hellyel, nincs rajta mindezen túl a viszontlátás öröme, amellyel a visszatérő vendéget fogadjuk. És nincs rajta az elégedettség sem, amelyet reményeink szerint Ön érez majd, amikor eszébe jutnak a nálunk töltött órák.

 

 

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

One Fashion Debrecen

One Fashion Debrecen

Erdei Kisház

Erdei Kisház

Kutya fizioterapeuta - Rehabilitáció

Kutya fizioterapeuta - Rehabilitáció

Szerpentin Szalon Régiségbolt és Kávézó

Szerpentin Szalon Régiségbolt és Kávézó