Almárium Bisztró

VIII. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1085 Budapest, Horánszky u. 5.
Telefon: (+3620) 928 9302
E-mail: ruszkay.adrienn@almariumbisztro.hu
Facebook: https://www.facebook.com/almariumbisztro

http://almariumbisztro.hu/  

Nyitvatartás

Hét - Sze: 11:00 - 23:00
Csüt: 11:00 - 0:00
Pén - Szo: 11:00 - 1:00
 

„A polgárság féltve őrzött élelmiszerkincseinek tálalószekrénye”. Mi ezt a szekrényt kinyitottuk, folyamatosan nyitva tartjuk és töltjük a magyar gazdák egyedülálló minőségű termékeivel, majd Önök elé tárjuk kincseiket. Hitünket a hamisítatlan hazai termékekben hideg és meleg ételkölteményekben, italkülönlegességek formájában bizonyítjuk.

Bízunk abban, hogy csúcs gasztronómiánkhoz nemcsak vendégeket, hanem partnereket találunk Önökben, hiszen a célunk közös: megteremteni a legmagasabb szintű vendéglátást a hétköznapok munkaebédjétől a különleges alkalmak megünnepléséig.

Ebben Magyarország leghitelesebb beszállítója - partnerünk – a Kézműves Magyar Ízek Kft. lesz segítségünkre, aki - összefogva több mint száz hazai kézműves termelőt - biztosítja a legmegfelelőbb minőségi alapanyagaink kiválasztását. Konyhánkat a jelen pillanatban beszerezhető legmodernebb technikával szereltük fel, amelyek az alapanyagok természetes ízének és állagának megőrzését hivatottak biztosítani.

Legyen Ön is része egy új irányzat megteremtésének, a nemzetközi gasztronómiai kultúra magyar alapköveire épülő újjászületésének. Étlapunkon megtalálnak hagyományos, a XXI. század elvárásainak megfelelő ételeket, mint pl. a hurka, kolbász…stb, csak egy kissé újragondolva, csibészséggel különlegessé, újjá varázsolva.

A többit személyesen…

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Óbudai Múzeum

Óbudai Múzeum

Falusi Vendégház

Falusi Vendégház

Gotthard Therme Hotel & Conference****

Gotthard Therme Hotel & Conference****

Kutyák a Rák Ellen az Életért Alapítvány

Kutyák a Rák Ellen az Életért Alapítvány