aSushiBar

II. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1024 Budapest, Lövőház utca 1-5. MAMMUT Bevásárlóközpont, harmadik emelet
Telefon: +3630 519 6676
E-mail: mammutsushibar@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/asushibar/

http://www.asushibar.hu  

Nyitvatartás

Hét - Vas: 10:00 - 23:00
 

Japán közelebb van, mint gondolnád! Nálunk nem látsz futószalagot...minden előtted, frissen készül. Naponta friss halak érkeznek hozzánk, így garantálva a legjobb minőséget.

Várunk mindenkit, aki kedveli az igazi japán ízeket - elérhető áron. Friss halakkal, a sushit úgy készítve, hogy Te is lásd, frissen készítjük. Megújult étlapunkkal, napi menükkel, és heti ajánlattal várunk.

Kisebb rendezvények lebonyolítását is megtervezzük, illetve koreografáljuk, ha sushizni hoznád el barátaid, családod, ismerőseid, akár születésnap, akár névnap, akár csak egy csapatépítő trainingre, maximum 20 főig. Legyen az egy szimpla ebéd vagy vacsora.

Sushikészítő tanfolyamjainkon megtanulhatod hogy kell otthon sushit készíteni, jó alapanyagokból, gazdaságosan és úgy, hogy ne legyen minden rizses!
(ehhez jelentkezni telefonon tudsz vagy e-mailben)

Hangulatos zenével. Bevásárlóközpontban ugyan, de nyugodt, kellemes hangulatban ehetsz, vagy csak élvezheted Japán zöld teáink valamelyikét, vagy így a nyár beköszöntével friss limonádéink valamelyikét. Kóstoltad már a grapefruitosat? :-)

  

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Cargomoda cipőbolt

Cargomoda cipőbolt

Sárvíz völgye - Soponyai Ökocentrum

Sárvíz völgye - Soponyai Ökocentrum

Jobb Mint Otthon Kisvendéglő

Jobb Mint Otthon Kisvendéglő

Bestia

Bestia