Náncsi néni vendéglője

II. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1029 Budapest, Ördögárok út 80.
Telefon: 061/398-7127
E-mail: info@nancsineni.hu
Facebook

Mikrochip leolvasó hely

www.nancsineni.hu  
 

Történt, hogy fél évtizedig tengerjáró hajók fedélzetén szolgáltam. Megunva az állandó ringást a lábam alatt, elégelve a kalandot, partra léptem.

Elhatároztam, hogy olyan vendéglõt nyitok, ahol mindennek az ellenkezõjét fogjuk csinálni: ha máshol az étel sokba kerül, itt olcsóbb, ha a túrógombóc amott kicsi, akkor nálunk nagy, vagy inkább óriási, és ellenállhatatlanul rezeg prézliköpönyegében, tejfölsipkájában; a bableves illatos és gazdag; ha úgy esne jól, csíp a lecsó; a sonkás kocka dombnyi a tányéron és nagyon finom; a befõttekkel és savanyákkal dugig a polcok, és a vendég azt választja, amelyik csak tetszik, hogy úgy érezhesse magát nálunk, mint egykor a nagymama konyhájában.

Az én nagymamámat Náncsinak hívták. Neki állítunk emléket vendéglõnk nevében. Aztán keresni kezdtük azt az embert, akinek a mi szakácssüvegünk illik a fejébe; valakit, aki úgy készíti az ételt, hogy a vendég sajnálkozik: az evõeszköz használatával le kellett szoknia arról, hogy mind a tíz ujját megnyalja.

Schädler Frigyes, Schädler Zsóf, Schädler Franci, Schädler Éva

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Öreg-tó Club Hotel

Öreg-tó Club Hotel

Vigyél Haza Alapítvány

Vigyél Haza Alapítvány

Golftanya

Golftanya

Petmetic Állatkozmetika

Petmetic Állatkozmetika