Halkakas halbisztró

V. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1053 Budapest, Veres Pálné u. 33.
Telefon: (+3630) 226 0638
E-mail: halkakas@gmail.com
Facebook: facebook.com/HalkakasHalbisztro

www.halkakas.hu  

Nyitvatartás

Hét - Szo: 12:00 - 22:00
 

Akár egy modern mese kezdete is lehetne, a földmérő, a HR-es és a marketinges megelégelve a szürke hétköznapokat, kitalálta, hogy nyit egy bisztrót. A marketinges, a Zsuzsi mondta, hogy legyen ez egy halbisztró, mert ugye ő családilag érintett a halban, meg ilyen még nincs messze határon.

Sok átfröccsözött, átkártyázott és átfőzött éjszaka eredményeként megszületett a Halkakas, egy kicsi, rendkívül barátságos étterem, és a küldetésünk: egyél, igyál hazait. Pusztán azért, nem értjük miért utaznak zöldségek, gyümölcsök, húsok több ezer kilométereket, amikor erre nincs szükség, van itthon minden, mint a búcsúban, csak észre kell venni, fel kell fedezni és okosan használni.

És persze a hal… gondolkodtunk, vajon miért eszik olyan kevés hazai halat a magyar. Talán, mert nehéz hozzájutni, nem tudja, hogyan kell jól elkészíteni, szálkás, vagy alapvetően nem is ismeri őket? Akkor a feladat meg van, készítsük el úgy a friss, itthoni gazdaságokból és tavakból érkező halakat, ahogy eddig még senki: újszerűen, izgalmasan és egyszerűen. Úgy látszik, működik!

Szóval a Zsuzsi, a Robi meg a Kriszti nyitott egy halbisztrót, a Halkakast, ahol őrülten finom halételekkel, kis pincészetek boraival, házi sörrel és szörpökkel várja a kedves vendégeket, Titeket!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Összefogás a Szánhúzókért Alapítvány

Összefogás a Szánhúzókért Alapítvány

Győri Állatmenhely

Győri Állatmenhely

Kencés a szendvicskrémbár

Kencés a szendvicskrémbár

Mopsz Fajtamentés – Hungarian Mops Rescue/HPR

Mopsz Fajtamentés – Hungarian Mops Rescue/HPR