Babka Budapest

XIII. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1137 Budapest, Pozsonyi üt 3.
Telefon: +361 789 9672
E-mail: reservation@babkabudapest.hu
Facebook

http://www.babkabudapest.hu/  

Nyitvatartás

Hétfő - Szerda: 11.00 - 24.00

Csütörtök: 11.00 - 01.00

Péntek - Szombat: 8.00 - 01.00

Vasárnap: 8.00 - 24.00

 

A Babka Budapest Újlipótváros gasztronómiai közösségi tere, ahol nemcsak lenni jó, de miközben élvezzük a kellemes, barátságos környezetet, jókat ehetünk és ihatunk is. A Babka a jeruzsálemi csokoládás kalácsról kapta nevét, ami finoman utal a konyhai koncepcióra.

Megtaláljuk itt ugyanis a Földközi-tenger keleti medencéjének ízeit, zsidó, arab, török, mediterrán ételeket, ugyanakkor nem hiányozhatnak a menüből a komfort étkezés hazai kedvencei sem. Ha társasággal vagy családdal érkezne, foglalja le a hely emblematikus nagy családi asztalát, ahol élvezheti a közösségi étkezés minden szépségét. Az illatos, fűszeres, színes ételek mellé a hely kiváló koktélokat és borokat is kínál.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Kiskőrössy Halászcsárda

Kiskőrössy Halászcsárda

Pelso Showroom

Pelso Showroom

Luis Vendéglő

Luis Vendéglő

AGIP Benzinkút

AGIP Benzinkút