Attaboy Streat Food Bistro

VII. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1075 Budapest Síp utca 4.
Telefon: +36 30 484 4400
E-mail: info@attaboy.hu
Facebook

http://attaboy.hu/  

Nyitvatartás

Hétfő - Vasárnap: 11.00 - 23.00

 

Ez egy régen használatos kifejezés, ma már csak ritkán fordul elő az angol köznyelvben. Legtöbbször regényekben vagy régi filmekben találkozhatsz vele, na meg egyszer Saul Goodman száján is kicsúszott a Breaking Bad-ben. A "That’s a boy" (ez aztán a srác!) szófordulatból ered, ami akkor hangzott el, ha valaki kimagaslóan oldott meg egy feladatot.

Így már érthető, miért ezt a nevet választottuk, hiszen ha ízekről van szó, mindent az attaboyság elérése érdekében teszünk! Csak a legmagasabb minőségű alapanyagokat használjuk, ezért lesznek gyorsételeink egészségesek! Az ízekkel pedig úgy játszunk, hogy a végeredmény mérhetetlenül finom legyen. Figyelünk a különféle extra igényekre is: a diétás étrendet követőtől egészen a hedonistáig, senki nem távozik tőlünk éhesen! Palettánkon megtalálod a klasszikus ízeket, de néhol rendesen elengedtük a fantáziánkat, ilyenkor született az igazán sajátos Attaboy ízvilág.

Szeretnénk, hogy miután végeztél, Te is azt mondhasd, hogy “Srácok, ez nagyon adta!”

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Mag Kert

Mag Kert

Hasik Hotel

Hasik Hotel

Norbi Update Bajcsy Bisztró

Norbi Update Bajcsy Bisztró

Anytime Café

Anytime Café