Ebtestben Ép Lélek

2014 ÁPR 28  |  Galéria

Nagy érdeklődéssel indult az Ebtestben Ép Lélek első előadása, melyet a kutyabarát Téli Kertemben rendeztek a belvárosban. A rendezvény úttörő a hazai felelős kutyatartás eddigi életében, ugyanis olyan témákat ismertet meg a kutyatartókkal, amelyek idáig kevésbé voltak elérhetők Magyarországon.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Alba Dog Center

Alba Dog Center

Riolittufa-szurdok, Medves-fennsík

Riolittufa-szurdok, Medves-fennsík

Kutyaközpont - Kutyapanzió

Kutyaközpont - Kutyapanzió

Tulipán Kemping

Tulipán Kemping

Rólunk

Tapasztalatból tudjuk, hogy nem olyan egyszerű kutyával bizonyos helyekre bejutni, nyaralást, vacsorát tervezni, szórakozni elmenni.

Megmutatjuk, hogy hol ehetsz, ihatsz, szórakozhatsz, pihenhetsz, strandolhatsz kutyáddal, legyen akár kis- vagy nagytermetű a Kedvenced! Kutyabarát, állatbarát szállások, éttermek, kávézók, cukrászdák. Nemcsak a pihenéshez, szórakozáshoz adunk tippeket, hanem hasznos információkat szolgáltatunk kutyád ápolásával, gyógyításával, táplálásával kapcsolatosan is. 
 

 

Médiapartnerek