Mankaland – Kutya- és gyerek boldogság egy általános iskolában

Mankaland – Kutya- és gyerek boldogság egy általános iskolában

2018 JAN 19  |  Hasznos

Mankát és csapatát már sokan ismeritek. Most egy általános iskolába látogatott el, hogy felmérje: vajon a gyerekek mennyit tudnak a kutyák boldogságáról. 

 

Vajon mitől boldog egy kiskutya és hogyan gondozzuk, ápoljuk úgy, hogy számára a legmegfelelőbb legyen? Manka és ember barátai a Budavári Általános Iskolában tartottak interaktív tanórát a felelős kutyatartásról.

- Mindketten nagyon örültünk a meghívásnak, mert fontos számunkra más kutyusok sorsa és hisszük, hogy a gyermekek megértik, hogy a kutyák jóléte kizárólag tőlünk függ – meséli Sebestyén Dia, Manka vezetője. - Beszélgettünk a napi teendőkről – a séta, a helyes táplálkozás, a játék, az egészség és a biztonság fontosságáról, megmutattunk néhány alapengedelmességi feladatot és közös sporttal zártuk az órát. Az egyik legklasszabb kutyás sportot, az agility-t mutattuk meg a néhány akadály segítségével. Ki tudja, talán a jövő agility bajnokaival találkoztunk? De a legfontosabb mégis az, hogy a felelős kutyatartás bajnokaival beszélgettünk. 

 

Ezeket is ajánljuk a témában:

Mankáról és csapatáról bővebben itt olvashatsz

A gyerekek szomjazzák a tudást az állatokról, csak át kell adnunk nekik

Terápiás kutya, adományok és szeretet egy magyar oviban

Oviban kutya? Itthon? Igen!

 

 

(kutyabarát.hu)

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Hasik Hotel

Hasik Hotel

Art of Home Lakberendezés

Art of Home Lakberendezés

Impact Hub Budapest

Impact Hub Budapest

Cargomoda cipőbolt

Cargomoda cipőbolt