A babájának életet adó hölgy utólag látta meg a fotókon, hogy kutyája egy percre sem hagyta magára

A babájának életet adó hölgy utólag látta meg a fotókon, hogy kutyája egy percre sem hagyta magára

2018 JÚL 16  |  Hasznos

Kristin hivatalos fényképészként dolgozik. Kétszer is alkalma nyílt megörökíteni ismerőse, Brook szülését. A hölgy akkor épp a baba érkezésével volt elfoglalva, azonban a fotókat visszanézve rádöbbent, kutyája mennyire szerves része volt a csodálatos pillanatoknak, ezzel téve őket még különlegesebbé.

 

Az otthonszülés nálunk kétes megítélésű „vállalkozás”, külföldön sokkal inkább elfogadott. De tekintsünk el ettől a kulturális különbségtől, és lássuk azokat a fantasztikus pillanatokat, amelyeket a fotós Brook szülése alatt csípett el.

Mindegyik ilyen pillanatnak ugyanis ugyanaz volt a főszereplője: a család kutyája, Ryder, a corgi.

Ryder nem csak pusztán jelen volt a két eseménynél, de mindkettőt aktívan végig asszisztálta. Hagyta, hogy gazdija megölelje, ha egy fájás során erre vágyott. Mindenhová elkísérte a lakásban és a kertben, mikor a járkálás segített enyhíteni a fájdalmát.

Le sem vette a szemét Brook-ról, megadta neki a teret, amire szüksége volt, és a szeretetet, amire vágyott.

Később, a második babavárásnál már Brook kisfiával „izgulta végig” a jelenetet. – Mindkét esetben tudta, hogy valami fontos történik. -

- Gyorsan kijött üdvözölni, mikor megérkeztem, de már ment is vissza Brook-hoz a hálószobába. Kíváncsi volt, hogy mi folyik ott, csak feküdt az ágyon, amikor Brook vajúdott, és a baba születésénél is ott volt mellette. -

- Akárhányszor csak tehette, felugrott az ágyra, hogy támogassa szeretett gazdiját az embert próbáló helyzetben. – mesélte később Kristin, a fotós, aki mindent megörökített gépével.

A corgi minden pillanatnál ott volt, persze bizonyos helyzetekben csak tisztes távolságban. Mindent végig asszisztált: a mérést, az első ruha cserét is.

A fotós úgy nyilatkozott a pillanatról, hogy egyszerre tudott volna sírni és nevetni a csodálatos jelenettől, főleg, hogy az édesanya, Brook akkor fel sem fogta, mi történik körülötte.

A fotókat látva tudatosult benne, hogy kutyája lényegében egy percre sem mozdult el mellőle.

A nagy feladat alatt teljesen elmulasztotta volna, hogy észrevegye ezeket az apró, de annál csodálatosabb részleteket, de így, megörökítve értékelni tudja, amit kutyája akkor tett érte.  

 

Cikkajánló:

A gazdik szerint ez a 20 jel mutatja legjobban, hogy kutyád a családtagod

Pit bullja segített a fiatal lánynak túlélni édesanyja öngyilkosságát

Amikor a kutyád rájön, hogy már nem ő az egyedüli gyereked

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: metro

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Mester Bike Kávézó

Mester Bike Kávézó

ICore Premium Apple Service Provider

ICore Premium Apple Service Provider

TY Cut fodrászszalon

TY Cut fodrászszalon

NEO Magyar Segítőkutya Egyesület

NEO Magyar Segítőkutya Egyesület