My Little Melbourne Coffee

VII. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1075 Budapest, Madách Imre út 3. (Madách tér)
Telefon: (+36) 70 394 7002
E-mail: info@mylittlemelbourne.hu
Facebook

http://mylittlemelbourne.hu  

Nyitvatartás

Hét - Pén:   7:00    -    19:00
Szo:           9:00    -    17:00
Vas:           10:00   -    16:00

 

Kezdjük az elején. Mi is az a filterkávé? A filteres kávé azon "alternatív" kávékészítési eljárások gyűjtőneve, ahol mint a név is mutatja, egy filter (ami lehet papír, szövet vagy akár fém is) látja el a központi szerepet, aminek segítségével megszűrhetjük a vízben áztatott kávéőrleményt, hogy végül egy hosszú, teaszerű, ízgazdag kávéitalhoz juthassunk. 

Az, hogy a kivonatolás milyen módon történik és a végén hogyan szűrjük le az italt, nagyban befolyásolja a végső ízjegyeket, a kortyérzetet és a kávénk testességét is. A Brew Bar megalkotásánál pontosan ez volt a központi szempont, hiszen arra törekedtünk, hogy minél több módszert és eljárást (jelenleg 9-10 fajta eszközből válogathattok) próbálhass ki nálunk. 

kutyabarát kávézó

Hogy a lehetőségeket még további bővítsük, a kávéválasztékunkkal is megpróbáljuk a lehető legszélesebb spektrumot megmutatni. Az eszpresszó bárunkból már jól ismert Workshop Coffee Co. és a saját pörkölésű Racer Beans Coffee Co. adja az állandó választékunkat és ehhez csatlakoznak a félhavonta megújuló vendégkávék. Különböző fajták, különböző termőterületek és feldolgozási módok, rengeteg kombináció és rengeteg íz!

A kávé-fanatikusok számára, akik egyszerre akarják megkóstolni az összes kávénkat ( de nem szeretnének koffeinmérgezést kapni ), minden hónap közepén cuppingot szervezünk.

kutyabarát kávézó

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Semiramis Kávézó

Semiramis Kávézó

Replülőtéri kutyapanzió

Replülőtéri kutyapanzió

Örs vezér téri kutyafuttató

Örs vezér téri kutyafuttató

Gaja-völgy

Gaja-völgy