Hepi Vedör

III. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1036 Budapest, Evező u. 7.
Telefon: +3620 582 2345
E-mail: info@hepivedor.hu
Facebook: https://www.facebook.com/hepivedor1

http://www.hepivedor.hu  

Nyitvatartás

Hét - Szo: 8:00 - 21:00
 

... HOGY MIÉRT ÉPPEN “HEPI VEDÖR”? Túlbonyolíthatnánk, magyarázkodhatnánk, elmisztifikálhatnánk, de az nem a mi stílusunk: Szimplán csak imádjuk a színeket, az ízeket, a természetet és habókosan a különféle érzéseket.

Tudjuk, hogy - csak úgy, akár az időjárás - az emberi hangulatok is igen változékonyak lehetnek. Ezt szeretnénk 30 féle szálas teánkkal, kávéinkkal, katalán csokival, mézzel és pár finom falattal kiegyensúlyozni amennyire csak lehet, mindezeket jókora vidámsággal megfűszerezve.

Szóval kint akár sivatagi teveként, akár ruhában zuhanyozva vagy jégkockára fagyva járod a várost, gyere be hozzánk, tedd le a púpodat, a napi gondokat és légy újra kicsit gyerek...
Ha akarsz... Vagy csak köszönj be pár jó szóval, mindig szívesen látunk!

Sok szeretettel várunk!


(Gaál Gábor ajánlása)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Hatvany Lajos utca kutyafuttató

Hatvany Lajos utca kutyafuttató

Tappancs Apartman

Tappancs Apartman

Pink Cadillac Pizzéria

Pink Cadillac Pizzéria

Pasta Manufaktura

Pasta Manufaktura