Szerpentin Szalon Régiségbolt és Kávézó

I. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1011 Budapest, Hunyadi János út 23/a
Telefon: +36 30 5975499
E-mail: vighmonikaaa@gmail.com
Facebook

 

Nyitvatartás

K - Szo: 12.00-18.00

 

A bolt a vár alatt található, ahol régiségboltba belépve megvásárolható a csésze, amiből iszunk, a szék, amin ülünk. Fogyasztható nagyon finom kávé, tea, szörpök, bor, kétféle kézműves sör, sütemény, meleg péksütemény.

"Kávézó és régiségbolt a Vár alatt, ahol lehet kávézgatni, teázgatni, de a tárgyakat,bútorokat meg lehet vásárolni. Ugyan a hely kicsi, de a kisebb és nagyobb kutyusok is otthon vannak,szőnyegen tudnak pihenni, tavasztól tél elejéig a bolt előtt lévő friss viz mellett pihengetnek, sok kutyavendégünk van, akik az ajtó elé állva kérnek ajtónyitást, majd miután körbejárják a boltot , elégedetten távoznak." (Vígh Mónika ajánlása)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Búbos Csárda

Búbos Csárda

Pap-kert kutyafuttató

Pap-kert kutyafuttató

Petneházy Club Hotel

Petneházy Club Hotel

Jackfall Szállások

Jackfall Szállások