Szerpentin Szalon Régiségbolt és Kávézó

I. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1061 Budapest, Hegedű u. 1.
Telefon: +36 30 5975499
E-mail: vighmonikaaa@gmail.com
Facebook

 

Nyitvatartás

K - Szo: 12.00-18.00

 

A Szerpentin Szalon nem pusztán kávézó és régiségbolt,hiszen olyan már sok van a világon.Szalonunk olyan hely,amilyen a századfordulón volt itt a Várban és sok helyütt a világon, menedék. Menedék a helyi polgároknak, akik megpihenhetnek egy pohár bor vagy kávé mellett a rohanás közepette.

Menedék a turistának,egy hely, ahol egy pillanatra megáll az idő és ahol-bár messze van hazájától-utazási élményei viharában, két futam között egy rövid időre minden összeáll számára egy végső harmóniába, a megérkezés harmóniájába.Mert bárhol járunk a világban, mindig otthon vagyunk, hiszen minden pillanatot intenziven átélünk. Menedék régmúlt idők tárgyainak is.Mert az évtizedek során emberek jöttek-mentek, megszülettek és meghaltak, de tárgyaik egy része nem az enyészeté lett, hanem új gazdára találva, új életet kezdve folytatta örök útját.

Azt szeretnénk,ha az utazó, a polgár, a diák italát kihörpintve valamit magával vihetne haza, és azt mondhatná, akár messzi otthonában, akár a Tóth Árpád sétányon,-"Ott jártam, ahol egy órára megállt az idő-a Szerpentin Szalonban, nemzetek,nemzedékek, tárgyak örök Otthonában."

 

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Huszár vendéglő

Huszár vendéglő

Border Collie Fajtamentő és Rehabilitációs Egyesület

Border Collie Fajtamentő és Rehabilitációs Egyesület

Belvet Állatorvosi Rendelő

Belvet Állatorvosi Rendelő

Márvány étterem

Márvány étterem