Klementina cafe

V. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1055 Budapest, Falk Miksa u. 5.
Telefon: +361 793 8690
E-mail: hello@klementinacafe.hu
Facebook
Instgram

http://klementinacafe.hu/  

Nyitvatartás

H-P 07.00-18.00

 

REGEBUZS. Hogy az mi? Jogos a kérdés! Azért is jogos, mert a Pesti Központi Kerületi Bíróság és az Ügyvédi Kamara tőszomszédságában találtok minket. Szóval nálunk REGEBUZS van. REGEBUZS= REGgeli, EBéd, UZSonna, egész nap.

Miért? Azért, mert emberek között lenni jó, de együtt enni még jobb. Találkozz nálunk a barátaiddal, üzleti partnereddel  vagy gyere egyedül, gyerekkel, kutyával. Szeretnénk találkozni veled egy kávé, reggeli vagy ebéd mellett. Boldoggá tesz, ha azon kívül, hogy jól laktál, hozzájárulhatunk ahhoz, hogy jó napod legyen. Neked milyen napod lesz ma? Gyere és meséld el! Mit adhatunk hozzá?

Ha ma nincs kedved beszélgetni kérd elvitelre!

TÁPLÁLÉK
villás reggelik, rántotta, bundás kenyér, amerikai palacsinta, magyaros és nemzetközi konyha, vendégekre szabott heti menü, frissen készített napi ajánlatok

CAFE
kávé, tea, forró csoki, limonádé, 100% gyümölcs-zöldséglevek, szendvics, saláta, croissant, házi süti, kézműves sörök és egyéb alkoholos italok

ÉLMÉNY
családias hangulat, kutyabarátság, gyerek szeretet, free wifi, magazinok, újságok, terasz

GYEREKBARÁT
etetőszék, pelenkázó, játékok, mini gyerek sarok

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Alfa kutyaiskola Budapest

Alfa kutyaiskola Budapest

Mancs-Rancs

Mancs-Rancs

Patent Gasztróbár

Patent Gasztróbár

Öreg-tó Club Hotel

Öreg-tó Club Hotel