Antique Café

Csongrád megye - Szeged  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 6722 Szeged, Petőfi Sándor sgt. 39.
Telefon: +36 20 441 7595
E-mail: antiquecafeszeged@gmail.com

 

Nyitvatartás

Hét - Pén: 8:00 - 18:00
Szo: 8:00 - 13:00

 

Kicsi,de annál lelkesebb csapatunk fejébe vette,hogy újra nyitja ezt kis ékszerdobozt a Petőfi Sándor Sgt.-39 alatt. Kissé megváltoztattuk a belső képet, de ragaszkodtunk minden máshoz ami felejthetetlenné tette ezt a helyet.Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy választékunkkal kielégítsünk minden kávé és tea rajongót, szakértőt.

Valamint különleges ajándéktárgyakkal, kávézási, teázási kellékekkel, csokoládékkal és desszertekkel lehetünk segítségükre, ha valami egyedivel lepnék meg szeretteiket.
 


"Meghitt hangulatú, rusztikus stílusban berendezett kis üzlet, ahol szívesen fogadják a kutyával betérő vendégeket." Rádóczi Ildikó ajánlása.  


  

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Púder Bárszínház

Púder Bárszínház

Debreceni Agility Szabadidősport Egyesület

Debreceni Agility Szabadidősport Egyesület

Antique Café

Antique Café

Fat Mama Eatery

Fat Mama Eatery