Vizslafotózás - professzionális kutyafotózás, nem csak vizsláknak

VII. kerület - Budapest  |  Kutyabarát munkahelyek

Elérhetőség

Cím: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 39-49.
Telefon: +36304361420
E-mail: info@vizsalfotozas.hu
Facebook

http://vizslafotozas.hu  
 

Gondolkozol már régóta, hogy kipróbálod a professzionális kutyafotózást? De mégis tartasz tőle, mert a kutyád kissé aktív, csahol, szaglászik minden idegen helyen? Tedd félre aggodalmaid! Már több száz kutyát fotóztunk, tudjuk mivel jár, a TE kutyusod se fog tudni meglepni minket és biztosak vagyunk, hogy jó képek készülnek majd!

Csak munka után, hétköznap esténként, vagy hétvégén érnél rá? Nem probléma, várunk a neked alkalmas időpontban műtermünkben akár hétköznap este 6 óra után, vagy hétvégén is.

Több fajta csomagajánlatok közül válogathatsz; fotózások már 16900 Ft-tól ajándékkal!

Télen-nyáron, tavasszal-ősszel vállalunk mind műtermi, mind kültéri fotózásokat, amelyik szimpatikusabb neked, de előtte ötletelünk közösen egyet, hogy mindenképp a legklasszabb képek szülessenek, a legjobb helyszínen!Több kutyád van, elhoznád mind, szeretnél róluk közös képeket? Nem akadály, volt már nálunk 5 kutya is egyszerre és stúdiónk még épségben áll.

A híres, nevezetes, töpifaló Demény, a kötsög is minket választott királyi fotósának, mára bestsellerré vált könyvét is a Vizslafotózás illusztrálta, melyet büszkén vállalunk!Szívügyünk a hontalan, gazdikereső kutyák fotózása; nincs is annál csodálatosabb érzés amikor egy kutyust képeink által esetleg hozzásegítünk a hamarabbi családosodáshoz! Az egyik vizslánkat, Oszkárt az M3 mellett találtuk és vittük haza.

Miért éppen “Vizslafotózás”?

Évek óta szenvedélyünk a fotózás és a kutyáink. Két vizslával, Oszkárral és Fügével osztjuk meg a mindennapokat, innen adódott a név is, hiszen először ők voltak a modelljeink és egy kis kajáért cserébe még most is hajlandóak pózolni :) Természetesen nem csak vizslákat fotózzunk, bármilyen kisállatot, ami befér a műterbe :)

Gyertek el Ti is hozzánk! Folyamatos akicókkal és kedvezménnyel várunk!

További referenciaképeket a Vizslafotózás Facebook oldalán találsz.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Frufru Szépségszalon és Kávézó

Frufru Szépségszalon és Kávézó

Tihany-Sajkod partszakasz

Tihany-Sajkod partszakasz

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége

Kárpát utcai kutyafuttató

Kárpát utcai kutyafuttató