Dover Nyelvi Centrum

V. kerület - Budapest  |  Kutyabarát munkahelyek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1052 Budapest, Bécsi u. 3.
Telefon: +3622672626, +3612670606
E-mail: dover@dover.hu
Facebook

http://www.dover.hu  

Nyitvatartás

H-Cs: 9:00–18:00

P: 10:00–17:00

 

A Dover Nyelvi Centrum ember léptékű hely, ahol a tulajdonosok, vezetők, szakmai és adminisztratív irányítók szerencsés egységben, természetes emberi harmóniában működnek együtt egymással és a hallgatókkal. 

A Dover Nyelvi Centrum nem üzleti megfontolásból indult.  Alapítói egyetemista koruktól kezdve túlnyomórészt felnőttek nyelvi képzésével foglalkoztak. Pályájuk véletlenül úgy alakult, hogy mindig felnőtteket tanítottak. Jóval előtte tisztában voltak a nyelvtudás, illetve a nyelvtanítás fontosságával, mint ahogy Magyarországon általános igényként jelentkezett annak szüksége.

Módszerük, szemléletük, meggyőződésük nem minden pontot illeszkedett az állami rendszerbe, viszont úgy gondolták, hogy a nyelvtanításhoz jól értenek. Ez indította őket magániskola alapítására.

Véletlen volt, hogy akkor szakadt az országra a nyelvtanulás égető szüksége, amikor az alapítók elhatározták, hogy végre saját örömükre teszik azt, amihez értenek, és amivel szeretnek foglalkozni.  Racionális és humanista szemléletük, tanári hivatástudatuk, humorérzékük, lelkiismeretes munkájuk ma is áthatja a cég szellemét. A Dover Nyelviskola mélyen humanista, demokratikus szellemű hely.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Hotel Sopron****

Hotel Sopron****

Kaposvári Camelot KSE Kutyaiskola

Kaposvári Camelot KSE Kutyaiskola

Kicsicake

Kicsicake

Hunguest Hotel Helikon

Hunguest Hotel Helikon