Futurion Kft.

VIII. kerület - Budapest  |  Kutyabarát munkahelyek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76. (Módusz Irodaház)
Telefon: +36 (1) 287-8570
E-mail: info@futurion.hu
Facebook

http://futurion.hu/  
 

Szőrös szívű informatikusok is kedvelhetik a szőrős négylábúkat? Igen! Futurion, a kutyabarát információ technológiai szolgáltató!

Mit kezd a bitek, kódok, rendszerek, szoftverek hálójában egy informatikus a kutyákkal? Ez nem kérdés, hiszen a hideg technológiai-véna és racionalitás mellett, az informatikusok is emberek, és az ember legjobb barátja, mint tudjuk, a kutya.

A Futurion munkatársai és vezetősége pedig személy szerint is rajong a kutyákért, éppen ezért a cég irodája is kutyabarát. A „vállalati blökik” szívesen látott vendégek a munkahelyen, sőt, a kutyusok bármikor be is segíthetnek a szakembereknek a komoly szakmai munkába.

A Futurion egy teljeskörű informatikai szolgáltató, mely az egyedi üzleti alkalmazásoktól a nagyvállalati- és KKV infrastruktúrán a digitális tartalom menedzsmentig számos területen nyújt magas szintű szolgáltatásokat ügyfeleinek.

A 100%-ig magyar tulajdonú Futurion 2003 óta folyamatosan növekvő és nyereségesen működő vállalkozás, a hazai informatikai piac meghatározó infrastruktúra szakértője.

A Futurion dinamikusan fejlődő cég, mely bővülő csapatába folyamatosan várja lelkes és tehetséges munkatársak jelentkezését, többféle pozícióban. Nézz körül aktuális állásajánlataink között a http://futurion.hu/kapcsolat/karrier-allashirdetes/ oldalon. Illetve ha éppen nem találsz a profilodba illő álláslehetőséget, kérjük küldd el önéletrajzod az allas@futurion.hu e-mail címre.

További információ: http://futurion.hu/

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Kiskőrössy Halászcsárda

Kiskőrössy Halászcsárda

Tiszavirág Szálloda

Tiszavirág Szálloda

Naposdombi Apartmanok

Naposdombi Apartmanok

Dédi Vendégháza

Dédi Vendégháza