Agricum Termelői Termékek Boltja és Tourist Info Paks

Tolna megye - Paks  |  Kutyabarát munkahelyek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 7030 Paks, Szent István tér 6.
Telefon: +3675 830-626, +3675 830-628
E-mailagricumpaks@gmail.comczinkdora@paks.huseres.agota@paks.hu
Facebook

http://www.agricumpaks.hu  

Nyitvatartás

Hétköznapokon: 09:00 – 17:00

Szombat: 09:00 – 12:00

Vasárnap: zárva

 

2015 szeptemberében egy új iroda-üzlet született Paks óvárosában, mely egyben a város turisztikai központja is. A Paks legszebb részében található iroda folyamatosan megújul. Érdekessége, hogy nem egy hagyományos információs pontról van szó, hanem egy helyi termékeket kínáló üzleten belül alakították ki. Ennek a különleges termékkapcsolásnak köszönhetően a turisták az információk mellett, egyből a helyi termékeket is megvásárolhatják.

A helyi termékek mintaboltja azonban többet jelent egyszerű ajándékboltnál. Manapság a tömegtermékektől telített piacon egyre inkább felértékelődik a kézműves termékek értéke a fogyasztók körében. A helyi értékesítés nagy előnye, hogy a termelő és a vásárló között szorosabb kapcsolat jön létre. A helyi termékek fogyasztásánál a vásárló több információhoz juthat az előállításról, és személyes kapcsolat alakulhat ki a termelővel, aki a nevét és az arcát adja az általa előállított termékhez.

Helyileg az Erzsébet Nagy Szálloda****, a Deák-ház (múzeumkomplexum része), a Paksi Városi Múzeum és a dunai sétányhoz vezető út szomszédságában található.

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Grande Bosco

Grande Bosco

Belenus Thermálhotel

Belenus Thermálhotel

Golftanya

Golftanya

Baricska Csárda

Baricska Csárda