Debreceni Agility Szabadidősport Egyesület

Hajdú-Bihar megye - Debrecen  |  Kutyaiskolák

Elérhetőség

Cím: 4002 Debrecen, Kéknyelű utca (a Vámospércsiből nyílik)
Telefon: +36-30/359-7532 Papp Krisztián (egyesületi kapcsolattartó)
E-mail: agility-debrecen@mailbox.hu
Facebook

http://www.agility-debrecen.hu/  
 

Az iskola az egyik legrégebben működő kutyaiskola, ahol nagyon sok kutyás ismerkedett meg az engedelmesség alapjaival, az agilityvel mint az egyik legnépszerűbb erőszakmentes kutyás sporttal. Kiképzői azokból a versenyzőkből kerülnek ki akik hazai és nemzetközi bajnokságokon tanúsították tudásukat. Most pedig olyan kiképzők segítik a gazdákat akik a versenyzői tudás mellett kiképzői vizsgával is rendelkeznek.

Célunk a kulturált kutyatartás népszerűsítése, a gazda és kutyája közötti pozitív kapcsolat kialakulásának elősegítése, kutyás sportokra hobby és versenyzői kiképzés, családi kutyák engedelmes, lemozgató és foglalkoztató képzése.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Múzsa Vendégház

Múzsa Vendégház

Empathy Cafe & Bistro

Empathy Cafe & Bistro

Drótszamár Kemping strandja

Drótszamár Kemping strandja

Karolina Kávéház és Koktélbár

Karolina Kávéház és Koktélbár