Patadoki - Alternatív Állatgyógyászat

Pest megye - Érd  |  Kutyaklinikák

Elérhetőség

Cím: 2030 Érd, Bajcsy Zsilinszky út 77.
Telefon: + 36 30 700 5030, vagy +36 30 991 3025 (asszisztens), +36 30 556 6126
E-mail: info@goldenvet.hu
Facebook

http://patadoki.hu  

Nyitvatartás

hétfőtől péntekig 9.00 - 19.00
szombaton 10.00 - 14.00

 

Évek munkája kellett, míg rájöttem, hogy a kutyák nem csak lepislik az állatorvosi rendelő falát, hanem utálják is. A felismerés nem ingatta meg a hűségemet a szakmához, ellenben elindította bennem az útkeresést. Ma ott tartok, hogy a legnagyobb hála egy farkcsóválás, vagy egy dorombolás, ezért mindenre hajlandó voltam. Kovács János nyugalmazott MÁV peronőr mondta; "Ami késik, az jön!", ezért már több mint 15 éve bővítem látókörömet alternatívákkal, természetes gyógymódokkal.

Kezdetben a homeopátiás sikerek izgattak, mire megértettem hogyan működik, a reflexológiára és a kiropraktikára fókuszáltam. De hogy a tűvel való szurkálást se feledjem el, akupunktúrát is gyakoroltam közben, természetesen mindezt szintén állatokon. Közben megszúrtam magam is a tűvel aminek eredményeképp valami sárga kort én is elkaptam, és testem-lelkem átalakult. A kínai virág nyelven lefestett filozófikus hátterű gyógyítás rávílágított a betegség egészség folyamtainak összefüggéseire. Mai digitális világunkban, utolsó analóg mohikánként az informatikához való kötődésem a napi biorezonanciás gyakorlatban kimerül. Régebben szakmai eszmecseréken azt mondtam: "-annak ellenére, hogy kezeltük, meggyógyult" manapság már tudom, hogyan kezeljem...

Főleg természetgyógyászati módszereket részesítek előnyben, de kérésre elvben bármit, vagy bármit nem, mert nálam már nem a gazdi, hanem a páciens, az állat "szava" lett a döntő. Rendelőmben megfordul sokféle állat, kutya, macska, tollas, és szőrös, páncélos és pikkelyes egyaránt. Talán azért, mert mindegyikük nyelvén "beszélek". A lovakat régóta szeretem, mostanában már csak hétvégeken jut időm rájuk.

Hobbim a méhészet, ha a kaptárok között vagyok, teljesen "bezümmögök" :) ennyi nekem is jár. Különböző diplomákat gyűjtöttem össze az évek alatt. Az egyiket a belgrádi Tudományegyetem Állatorvosi karán 1986-ban. Útjelzőnek fontos volt! Édesanyám jól emlékszik még egy dátumra, 1956 április 09-én születtem Feketetón - Vajdaságban.

Ha a beteg állat állapota kritikus, kérem ne írjon, hanem azonnal hívjon fel, hogy mielőbb segíthessek!

Telefonszám: +36 30 700 5030, +36 30 991 3025, +36 30 556 612

Cikk: Patadoki, a homeopata állatorvos 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Gyermek téri kutyafuttató

Gyermek téri kutyafuttató

Umbrella Kreatív Műhely Kft.

Umbrella Kreatív Műhely Kft.

Csíki-hegyek és a Sorrento- sziklák, Budai-hegység

Csíki-hegyek és a Sorrento- sziklák, Budai-hegység

Ambient Hotel & AromaSPA ****

Ambient Hotel & AromaSPA ****