Goofy Kutyakozmetika

XIV. kerület - Budapest  |  Kutyakozmetikák

Elérhetőség

Cím: 1145 Budapest, Újvidék tér 9.
Telefon: 0620/314-83-43

http://goofyallatkozmetika.bookmark.hu  
 

Lelkesné Perémi Katalin vagyok, gyermekkorom óta állatmániás. Minden vágyam az volt, hogy majd egyszer állatokkal foglalkozhassak, ez az álmom teljesült is. Volt kutyusom, cicáim, nyúlaim, kis rágcsálóim és madaraim. A másik kedvenc elfoglaltságom a madarak tenyésztése volt, ezt még majd szeretném folytatni.

Tanulmányaim alatt és nyári szünidőkben kisállatkereskedésben segédkeztem. Pályakezdőnként is egy díszállatkereskedésben helyezkedtem el, ahol üzletvezetőként dolgoztam és elsajátítottam a vállalkozási szakmát. Mégis vágytam egy sajátra, végül 2001-ben megnyítottam saját bejáratú kutyakozmetikámat, amit nagy élvezettel csinálok.

Az állatokhoz nagyon sok türelmem van, és ők is érzik, hogy ki szereti őket. Fontos számomra az, hogy a kutya ne ijedten térjen be hozzám és ne rohanva távozzon, ezért nagy türelemmel és jutalomfalatokkal kedveskedek. Törekszem a minőségre, ezért kíváló minőségű samponokat és ápolószereket használok. 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Babka Budapest

Babka Budapest

Kutymorgó Kutyaiskola

Kutymorgó Kutyaiskola

Hetényi Apartmanház és Családi Borbirtok

Hetényi Apartmanház és Családi Borbirtok

Óbudai Múzeum

Óbudai Múzeum