Dogmopolite Kutyakozmetika

VI. kerület - Budapest  |  Kutyakozmetikák

Elérhetőség

Címünk: 1064 Budapest, Rózsa utca 94/B.
Telefon: (06-1) 246-23-06
Fax: (06-1) 239-24-31
Mobil: (06-20) 477-56-00
E-mail: info@dogmopolite.hu

http://kutyakozmetika-budapest.hu/kutyakozmetika  
 

Az okosság és intelligencia, illedelmesség, kedvesség, szófogadóság, szeretőképesség már-már minden olyan kvalitás, amivel rendelkezhet négylábú társunk! Mindezek mellett azonban nem szabad megfeledkeznünk szépségükről, ápoltságukról sem – ami nekünk első ránézésére talán csak esztétika, kutyusunknak jóérzés és egészség!

Kutyakozmetika (fürdetés, nyírás/trimmelés, fésülés, szárítás, fültisztítás, körömvágás/karomvágás, fazonigazítás, bűzmirigy tisztítás)

Kutyakozmetikánk csak nemzetközileg is ajánlott, professzionális termékeket használ a legjobb eredmények elérése érdekében. A teljes körű kozmetikázás – a kutya fajtájának és életmódjának megfelelően – a személyes konzultációt, bontást, fürdetést, szárítást, kefélést, nyírást/trimmelést, valamint a szemek, fogak, fülek, karmok, tappancsok és bűzmirigyek kezelését tartalmazza.

A kutyakozmetikai kezelés megkezdése előtt ügyfeleinknek lehetőségük nyílik a kozmetikussal történő egyeztetésre, igényeik, elvárásaik megbeszélésére. Munkatársaink a kutya fajtájának és szokásainak megfelelően ajánlja a kozmetikai kezelés tartalmát, de természetesen a végső szó mindig a gazdié.

Kutyatartó csapatként mi is tudjuk, hogy adott esetben a gazdik maguk is fürdetik, esetleg néha kozmetikázzák is kedvencüket. Egy valóban esztétikus és szakszerű eredmény eléréshez és ezáltal a kutya egészségének tartós megőrzéséhez azonban – fajtától függően – a 8-10 hetente történő szakszerű kozmetikázást ajánljuk.

Kutyakozmetikánk a következő területeken nyújtja szolgáltatásait:

  • Bontás, zsinórozás, szalagozás
  • Hideg/Meleg fürdő, gondos csutakolás
  • Szárítás
  • Fésülés/Kefélés
  • Nyírás/Trimmelés/Fazonigazítás (standard, hobbi, fantázia)
  • Egészségügyi nyírás:

         o Karomvágás
         o Tappancs szőr vágása
         o Szem előtti szőr vágása
         o Végbélnyílás körüli szőr nyírása
         o Bűzmirigy-kezelése
         o Fülszőr kiszedése, fültisztítás

  • Egyéb szolgáltatások

         o Szemtisztítás
         o Fogkezelés (mosás, fogkő-eltávolítás)
         o Bolha- és kullancskezelés

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Goodiebox

Goodiebox

Kippy kutyapanzió

Kippy kutyapanzió

Kuplung

Kuplung

Ortho Kutyakozmetika

Ortho Kutyakozmetika