Pivo and Bar

VII. kerület - Budapest  |  Romkocsmák,pubok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1075 Budapest, Madách Imre út 13/14 (Gozsdu udvar)
Telefon: +3670 631 8672

 

Nyitvatartás

hét - csüt: 11:00 - 1:00
pén - szo: 11:00 - 3:00
vas: 18:00 - 1:00
 

A friss és fiatalos PIVO and BAR a belváros közepén, a Gozsdu Udvar Madách tér felőli kapujában a környék megszokott árszínvonalát alulról súrolva vár mindenkit a hét minden napján. 

Az indusztriális hangulatú, de korántsem romkocsma-jellegű bár korábban Pivobär néven futott, azonban egy kisebb újrastrukturálást követően PIVO and BAR-ként kezdtünk új életet. A korábban inkább csak sörökre koncentráló helyet óriási italválasztékkal egészítettük ki. A bár előtt közel egész évben egy 50 férőhelyes, hangulatos fedett terasz várja a vendégeket, melyet nyáron egy további nyitott terasszal egészítünk ki.

A napközben csöndes kikapcsolódást nyújtó PIVO-ba este nyolc órától érkeznek meg az első hangosabb decibelek – csütörtöktől szombatig a legdögösebb ütemeket játszó DJ-k felelnek az esti hangulatért. az populáris rádióslágerek mellett a latin, a hip-hop, a reggaeton, és az R&B stílusok keverednek, így mindenkinek lehet egy kedvenc napja a PIVO-ban. A különböző esti programokban a Pivo lemezlovasait lenyűgöző kosztümös táncosok kísérik előadásaikkal.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Szelence Café

Szelence Café

Villa Teleki vendégház

Villa Teleki vendégház

BIGinning

BIGinning

Beefstro Burger

Beefstro Burger