Pivo and Bar

VII. kerület - Budapest  |  Romkocsmák,pubok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1075 Budapest, Madách Imre út 13/14 (Gozsdu udvar)
Telefon: +3670 631 8672

 

Nyitvatartás

hét - csüt: 11:00 - 1:00
pén - szo: 11:00 - 3:00
vas: 18:00 - 1:00
 

A friss és fiatalos PIVO & BAR a belváros közepén, a Gozsdu-udvar Madách tér felőli kapujában a környék megszokott árszínvonalát alulról súrolva vár mindenkit a hét minden napján. 

"Megfizethető, hangulatos fedett és nyitott terasz nyáron, télen fóliázott (függő hősugárzó, pléd biztosított), a mosdó pesti viszonylatban nagyon jó; tiszta, illatosított, fertőtlenítővel, szappannal táska- és kabáttartóval felszerelt. A személyzet nagyon kedves. Az italválaszték széles, az ételválaszték épp megfelelő, mikor pár óra beszélgetés után megéhezünk. Már két éve, hogy rendszeresen járunk ide (hetente 1-3 alkalom), s mikor kutyusommal érkezem, a rendelés felvételét megelőzően mindig hoznak Neki vizet. :) Van, aki meg sem köti a kutyáját (ha barátságos, nincs útban, szabadon is lehetnek)." (Palkó Edina ajánlása)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Mancs-Rancs

Mancs-Rancs

Dorka Kutyaszalon

Dorka Kutyaszalon

Vadásztanya Borozó és Bisztró

Vadásztanya Borozó és Bisztró

Orpheus Állatvédő Egyesület

Orpheus Állatvédő Egyesület