Holdkő Panzió

Veszprém megye - Pápa  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető Kutya csak a hely külön engedélyével vihető

Elérhetőség

Cím: 8500 Pápa, Jókai u. 59.
Szobafoglalás: 06 30 96 94 448 vagy 06 30 445 4330 illetve a
Email: holdkopanzio@freemail.hu

http://holdkopanzio.hu  
 

A 3 emeletes panziónkban szintenként más-más stílusú - de azonos színvonalú szobák kerültek kialakításra, figyelembe véve a megszállni vágyók különböző igényeit. A panzióban így található: 8 hotel jellegű, valamint 6 nagyon hangulatos, panzió jellegű (tetőtéri) szoba.

Ami közös: mindegyik önálló fürdővel, WC-vel rendelkezik, továbbá, az összes szobában található telefon, internet-hozzáférési lehetőség, TV, szobaszéf, klíma,minibár.

Szállóvendégeink kérésére, a tetőtérben Finn-szauna biztosítja a teljes felfrissülést.

Épületünk ékessége a 40 férőhelyes rendezvényterem és bár, mely otthont adhat kisebb létszámú rendezvények, egyéb találkozók, üzleti megbeszélések számára egyaránt. Természetesen a rendezvények teljeskörű lebonyolítását vállaljuk. Zárt, kamerával őrzött saját parkolónk biztosítja, hogy pihenésüket teljesen meghitt és nyugodt körülmények között tölthessék el. Családias hangulatú szobáink kellemes pihenést biztosítanak.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Mokos Pincészet

Mokos Pincészet

Erdei Kisház

Erdei Kisház

Kárpát utcai kutyafuttató

Kárpát utcai kutyafuttató

Flóra Cukrászda

Flóra Cukrászda