Tiszavirág Szálloda

Csongrád megye - Szeged  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 6722 Szeged, Hajnóczy utca 1/b.
Telefon: +36-62-554-888
E-mail: reception@tiszaviragszeged.hu
Facebook

http://tiszaviragszeged.hu/  
 

A szegedi nagyárvizet is túlélt műemlék épületben működő hotel, SPA, étterem és kávézó olyan helyet alkot, ahol harmonikusan élnek együtt az ódon falak, nemzetközi designerek bútorai antik tárgyakkal.

A Tiszavirágban lenni olyan, mint egy barátnál vendégeskedni. Őszinte értékekre épül, otthonos, lendületes, mosolygós. Az emeleten helyett kapott 12 szobában igazán otthonos, családias hangulat várja a vendégeket.

A ház építészetében szorosan összefonódó múlt és jelen kettőssége tükröződik gasztronómiai filozófiánkban is. Kávézónkban saját pörkölésű kávéval, frissen készített szendvicsekkel, klasszikus reggeli ételekkel indíthatjuk a napot.

 

Tiszavirág Étterem

 

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Körös-parti Vendégházak

Körös-parti Vendégházak

Tiszavirág Étterem

Tiszavirág Étterem

Szépalma Hotel és Ménesbirtok

Szépalma Hotel és Ménesbirtok

Zománc Bisztrócska

Zománc Bisztrócska