Napvirág Vendégház

Vas megye - Zsira  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 9476 Zsira, Salamonfai u. 30.
Telefon: +3620 287-5547
E-mail: napviraghaz@gmail.com

http://napviraghaz.hu  
 

A Napvirág-Ház Zsirán, egy csendes helyen, az osztrák-magyar határ közelében helyezkedik el. A vendégház egész évben várja vendégeit! Ideális pároknak, családoknak, kisgyermekes családoknak, baráti társaságoknak, akik szeretik a vidéki romantikát, illetve szeretnének rövidebb-hosszabb időre elvonulni a város zajától, hogy zavartalan és természetközeli kikapcsolódásban legyen részük.

Vendégházunk két szárnyból áll, az első, a korábbi építésű Virágszárny, a másik pedig a közel 4 éves Madárszárny. Szobáink is innen kapták nevüket. Vendégeink a következő szobák közül választhatnak:

- Margaréta (2+2 férőhely),

- Napraforgó (2+2 férőhely),

- Tulipán (akadálymentesített szoba, 2+2 férőhely),

- Rózsa stúdió (2 szobás stúdió,6 férőhely+étkezősarok),

- Fecskefészek (2 szobából áll, 4 férőhely),

- Gólya-lak (akadálymentesített szoba, 2+2 férőhely),

- Cinege (2+1 férőhely).

A vendégház teljes kapacitás-kihasználtság mellett 29 főt tud fogadni.

  

Reggelit igény esetén biztosítunk, melyet a madárszárnyban található 20 fős társalgóban, a Rigó teremben szolgálunk fel. Mód van az étkezésre önellátásban is. Erre szolgál a házban található felszerelt konyha étkezővel, mely a Liliom névre hallgat

Ingyenes Wifi csatlakozás áll rendelkezésre.

  

Testileg és lelkileg is feltöltődhet Szauna-kerengőnkben, ahol egy hatszemélyes finn, és egy kétszemélyes turmalinos infraszaunával, dézsazuhannyal, társalgó résszel várjuk vendégeinket. A szaunát bármikor igénybe tudják venni, hisz zsetonos rendszerben működik.

Vendégházunkat nagy udvar, hatalmas zöldfelület öleli körbe, ahol az esték családiasan, vidám hangulatban telnek. A zöldszigeteken padok, pihenőágyak állnak rendelkezésre a relaxációhoz.

Grillezési és bográcsozási lehetőséget tudunk biztosítani. Igény esetén kerti partyt szervezünk, ahol kemencés ételeket is kínálunk. A gyerekeket hintával, csúszdával, homokozóval várjuk!

Az autóval érkező vendégek autóikkal zárt udvaron parkolhatnak.

Kutya a vendégházba is hozható, de az udvaron nemrégiben épült kutya kennelben is elszállásolható.

  

Udvarunkon található a Nyugat-Bringa kisház, ahol lehetőség van kerékpárok és egyéb kerékpáros kiegészítők kölcsönzésére. Aki szeretné felfedezni a környező tájat, az könnyedén megteheti akár két keréken is, köszönhetően a térségben kialakított kerékpárutaknak.

A Napvirág-Házban lehetősége van még az ideérkezőknek asztaliteniszt és nordic walkingot bérelni.

Családbarát, bababarát, kutyabarát vendégház vagyunk.

Az Írottkő Natúrpark minősített szálláshelyei közé tartozunk, továbbá négynapraforgós a legmagasabb FATOSZ minősítéssel, Vidéki Minőség védjeggyel és Megbízható cég 2015 tanúsítvánnyal bírunk.

Szlogenünk: „A Napvirág világa a harmónia virága!”

Kutyabarát Napvirág-Ház

Akinek van kutyája, csak az tudja igazán, hogy milyen nagy problémát és szomorúságot jelent a gazdinak, amikor elutazik valahova pihenni, de kedvencét nem viheti magával. Vendégházunk szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a kutyabarátok számára is elérhető legyen az önfeledt pihenés és kikapcsolódás, így együtt élvezhetik a Napvirág-Házban töltött napokat.

Amit vendégeink kutyáinak kínálunk:

  • A kutyusok együtt pihenhetnek gazdáikkal vendégházunkban.
  • Kutyával érkező vendégeinket próbáljuk teraszos, földszinti szobában elhelyezni.
  • Azoknak a kutyusoknak, akik nincsenek hozzászokva, hogy a házban legyenek, kültéri kutya kennelt biztosítunk. Két önálló kennellel rendelkezünk.
  • A vidékre jellemző jó levegőn hatalmasakat kirándulhatnak, sétálhatnak.

Mind a vendégházban, mind a kutyakennelben való elszállásolás díja 1200 Ft/kutya/nap.

 

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Klikkmánia Kft.

Klikkmánia Kft.

Noé Állatotthon Alapítvány

Noé Állatotthon Alapítvány

Szerelvénybolt Dunakeszi

Szerelvénybolt Dunakeszi

Sunrise Beach Budapest

Sunrise Beach Budapest