Hotel Corvus Aqua Gyopárosfürdő

Békés megye - Gyopárosfürdő  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 5904 Orosháza, Hűvös utca 1.
Telefon: (68) 413 810
E-mail: info@hotelcorvus.hu
Facebook

https://hotelcorvus.hu  
 

Szállodánk 36 klimatizált szobával, - kétágyas-, összenyitható-, akadálymentesített, lakosztály és VIP lakosztály- várja kedves vendégeit! Mindegyik szobához erkély vagy franciaerkély tartozik, melyek tusolóval/káddal, hajszárítóval, telefonnal, LCD televízióval, minibárral, légkondícionálóval felszereltek. A kutyák is szívesen látott vendégek nálunk!

kutyabarat kutyabarát

Az üzleti utazók kényelmét szolgálja a szállodaépületben igénybe vehető vezetékes és részben vezeték nélküli internet-csatlakozási lehetőség.

kutyabarat kutyabarát

VIP lakosztályunk mintegy 50 m2-es alapterülete, elegáns konyha-pultja, tóra néző panoráma-ablakai, csendes elhelyezkedése révén kiválóan alkalmas kisgyermekes családok, hosszabb időre érkező Vendégeink számára!

kutyabarat kutyabarát

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Végállomás Bistorant

Végállomás Bistorant

2PETS Kutyakozmetika

2PETS Kutyakozmetika

Cerberos kutyaiskola - Budapest

Cerberos kutyaiskola - Budapest

Kolette bistro

Kolette bistro