wonderLAB

V. kerület - Budapest  |  Üzletek, boltok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1053 Budapest, Veres Pálné u. 3.
Telefon: +3620 3142058
E-mail: wonderlabconcept@gmail.com
Facebook

 

Nyitvatartás

Kedd - Szombat: 12.00 - 20.00

Hétfő és Vasárnap: zárva

 

Budapest design negyedében, az V. kerületi Veres Pálné utcában található a wonderLAB, mely több mint 30 fiatal magyar tervezőből álló közösség és bolt. Egy tervezői inkubátor jellegű helyet álmodtunk meg. Mottónk az „EGYÜTT KÖNNYEBB“.

Boltunkban a dizájnra nyitott érdeklődők délutánonként személyesen találkozhatnak az alkotókkal. Célunk minél több pályájuk elején járó dizájner munkájának bemutatása és azok TERVEZŐI ÁRON való értékesítése. A wonderLABben megtalálható termékek skálája nagyon széles. Férfi-, női ruha, táska és cipő, kutyafelszerelés, homedekor, és ezernyi kiegészítő közül válogathat aki ide betér.

Tervezőink minden kétséget kizáróan a jövő nagy durranásai! Érdemes őket közelről figyelni, személyesen megismerni!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Coffee and More

Coffee and More

Ebszerviz kutyakozmetika

Ebszerviz kutyakozmetika

Poci Állatpatika

Poci Állatpatika

Fiktív Gasztro Galéria

Fiktív Gasztro Galéria