Lőrinc Piac

XVIII. kerület - Budapest  |  Üzletek, boltok

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1183 Budapest, Balassa Bálint u. 2-10.
Telefon: +361 297 5225
E-mail: info@lorincpiac.hu
Facebook

http://www.lorincpiac.hu  
 

Lőrincen már a II. világháborút megelőzően működött piac. Akkor, a mai Kossuth téren, majd a Szavas Csárda téren volt piac és vásár. Abban az időben a Szemere-telepnek,Erzsébet-telepnek és a Ganz-telepnek is volt külön-külön heti piaca. Dr. Dora József kerületi tisztiorvos tett először lépéseket arra vonatkozólag, hogy a piactér aszfaltburkolattal legyen ellátva.

2016-ra Elkészült az új, minden igényt kielégítő termelői piac, mely részleges fedésekkel, oldalvédelemmel lett ellátva. Így a vásárlás felhőtlen élvezet lehet a hozzánk ellátogatók részére az év bármely szakában. Zárható modern standok létesültek, melyek kiválóan alkalmasak kézműves termékek értékesítésére, és nagyszerű kínáló helye a különböző portékákat árusító őstermelőknek is!

A vásárló rendezett, igényes környezetben válogathat kedvére nap mint nap - kutyabarát környezetben!

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Befogad-Lak Állat- és Természetvédő Közhasznú Alapítvány

Befogad-Lak Állat- és Természetvédő Közhasznú Alapítvány

Tappancs Apartman

Tappancs Apartman

Fressnapf Hungária Kft.

Fressnapf Hungária Kft.

Óbudai Kulturális Központ Békásmegyeri Közösségi Háza

Óbudai Kulturális Központ Békásmegyeri Közösségi Háza